Projektarbete: Saker på fel plats

Jag har ett fotoprojekt som jag tillfälligt döpt till "Saker på fel plats". I projektet undersöker jag frågeställningen: Kan man göra konst av övergivet material? Till exempel en cykel som någon slängt på isen, kundvagnar på vift eller stolar som lämnats vid återvinningsstationer. Naturligtvis finns det inget rätt eller fel svar. En del kanske anser att det ur ett miljöperspektiv inte är bra för klimatet att skrota massa saker. På den punkten håller jag fullständigt med. Varför ska man så att säga ha för mycket saker som man ändå gör sig av med? Men jag har även funderat över att det faktiskt är bättre att återanvända sakerna, som till konst. Ett bra exempel på återanvändning som jag såg på en promenad var gamla skor, stövlar som istället användes som blomkrukor. 
 
Vad tycker ni?
 
Målsättningen med projekarbetet är inte satt ännu. Jag har funderat på om det i framtiden eventuellt är en väg att gå inför mitt gymnasiearbete. Eller så är det hela bara "för skojs skull". Vi får helt enkelt se. Slutligen är jag såklart nyfiken på era fotoprojekt!
 
 
Bilder: Hanna Kamera: Canon EOS 2000D Objektiv: 50 mm 
2021 - 50 mm - Bilder - Canon EOS 2000D - Foto - Fotoblogg - Fotografering - Fotografi - Fotoprojekt - Klimat - Livet - Natur - Naturbilder - Svartvit - Vinter 2020/2021 - h_kameralinsen